Om Bryggeriet | Kontakt | In English | RSS - Artiklar | RSS - Kommentarer | Visa innehåll

Skate Malmö – your complete guide to skateboarding in Malmö

Vi har i dagarna lanserat en ny internationell skateboard-websida, skatemalmo.se som är en komplett guide till allt som har med skateboard o göra här i Malmö. Tävlingar, spots, boende, mat, evenemang, dryck, transport, bilder, film och mycket mycket mer.

Sidan är på engelska och riktar sig alltså till alla som redan är och till de som vill ta del av vår fantastiska skateboardscen. Malmö besöks varje år av en drös med skateboardåkare från hela världen och huserar dessutom med en rad internationella events som har gjort att Malmö är en het punkt på världens skateboardkarta.

Välkomna till skatemalmo.se!

Kommentera
Skriv en kommentar

Sorry, but you must be logged in to post a comment.