BB´s hörna – Måndag

You may also like...

7 Responses

 1. Flavor Flav skriver:

  Det är hit du ska försöka att ta dig: http://www.oneminetpark.co.uk/

 2. jr gonz skriver:

  dra till dreamland parken utanför london.
  å skit i mossan!

 3. taxi skriver:

  Kul resa, kan bli kanon! Det finns ju massa nytt i london jag inte har koll på, men några klassiker är:

  Stockwell road i Brixton. Gammalt bulmonster vars rödaktiga betong öppnar huden ur handflatorna som adventsluckor; fick tillägg av Mr Hauser får några år sen. Området erbjuder rätt friskt med gnarl och det kan vara en bra idé att inte hänga kvar till kvällen.
  http://www.skateboardpark.com/skateboardpark/viewpark.asp?ID=1630

  Kolla också in på butiken intill:
  http://www.brixtoncycles.co.uk/old_skool_skateboard.html

  Och så har du varit gubbe några år nu och kan gott göra studiebesök i Kennington-byttan; jag skulle ta med de stora hjulen, kicka fart uppe på kanten och bränna ner i hörnen. Att överleva skarvarna är halva nöjet.
  http://www.skateboardpark.com/skateboardpark/viewpark.asp?ID=1630

  Meanwhile I (betongpark med 3 bowler; byggts om rätt nyligen) och Meanwhile II (likadana betongmoduler som Kennington, men tight & med gonz-gapet) minns jag inte hur man kommer till, bara att dom ligger några tubstationer från gamla Playstation (träpark på asfalt under motorväg – heter den nåt annat tv-speligt numera?) och i samma del av stan som Portabello road (go marknad på helger).

  Go, conquer and report!

  /m
  (mäjla ifall du undrar om något)

 4. Bacon Bengan skriver:

  Tack tack för alla tips taxi ska kollas upp när jag kommer dit.
  Sen kommer det kanske en go film från resan till London.

  Hade gött/BB

 5. adam skriver:

  Finns en del goa tjejer i london har jag hört också

 6. marcus skriver:

  Hittade just en guide till några skatespots i London, som jag gjorde 1997. Internet var nåt nytt och jag hade bookmarkat varenda skateboardrelaterad hemsida som fanns där ute. Så när jag fick i uppdrag att köra en bil till London, mot gratis resa och fritt boende, gav jag mig ut och letade skate-spots på internet. Där fanns några ledtrådar och halva löften, men väldigt lite att gå på. Så när jag frågade och letade mig runt London hade jag kameran och en anteckningsbok med mig och satte ihop den här guiden när jag kom hem. Senare träffade jag en kille som hade hittat min rapport på nätet, köpt en flygbiljett till London och haft sin bästa skateresa nånsin. Mäktigt! Senare kom London-kollen till användning i tidningen Edge, men det är en annan historia.

  Nu var det länge sen jag var där och vissa av ställena är borta. Så guiden behöver en uppdatering. Ta med dig kameran och en anteckningsbok!

  http://hem.passagen.se/pobel/spotshtml/london.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *