Flashmob

You may also like...

6 Responses

 1. PB6Pack skriver:

  Ohhh…Vad tufft. Ska dom verkligen gå oknutna till övergångsstället och sedan knyta???? Wow. Kan knappt bärga mig vad knytmobben ska hitta på nästa gång för chockerande grej. Vilken impakt en sån här sak medför. Man bli helt vimmelkantig. Gud asså.

 2. the real barney skriver:

  knäck en av dina pabst, sätt dig ner och sätt på en av Thrashers ölserie dvder och bara glo. sen kan du dra ut och skata lite miniramp

 3. haha skriver:

  Löjligt ! vad är det som är så coolt med det här ?

 4. HEHE skriver:

  ingen aning, vad fan har detta med skate att göra

 5. jonas skriver:

  Klart det är coolt. men det har ingenting med skejt att göra. Men bryggeriets gymnasium är ett medieprogram som ligger i samma hus som parken. Är det så konstigt att det publiceras nyheter från skolan på bryggeriets hemsida?

 6. PB6Pack skriver:

  Ja det blir lite väl häftigt när det rör sig om en så råbarkad och uppfinningsrik idè som att knyta skorna på allmänn plats. Under Bryggeriets fana eller ej. Hela grejen är så platt att jag måste bry mig att kommentera det. Vem/vilka är idèsprutorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *