Nybörjarskate

NybörjarskateMåndagar kl. 16.00-17.50 på Bryggeriet Skatepark för nybörjare födda 2002 eller senare.

Detta är tiden för dig som är nybörjare. Här har du chansen att prova på tillsammans med duktiga coacher och se om detta passar just dig innan du tar steget fullt ut och besöker hallen när det är öppet för alla.

Föräldrar. Under rådande omständigheter tillåter vi inga föräldrar att närvara på skateytan. Fr.o.m. 27/1 är föräldrar välkomna i vårt café, men max 1 förälder per barn och totalt max 15 föräldrar i caféet. Ingen bokning för föräldrar. Viktigt att följa de allmänna råden om att hålla avstånd, tvätta händerna noga och stanna hemma eller gå hem vid minsta symtom. Om man har möjlighet ser vi helst att man lämnar sitt barn här, alternativt försöker organisera sig med andra familjer så en vuxen kan komma med ett gäng barn. Tillsammans hjälps vi åt för att minimera smittspridningen.Gratis inträde. Förbokning krävs och görs här!

brygg-tricktips

Bryggeriets duktiga coacher har satt ihop ett gäng tricktips-filmer som förhoppningsvis kan hjälpa dig lite smått på vägen att sätta den där kickflippen eller droppa i lilla bowlen.

Bryggeriets Tricktips: Ollie from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

Bryggeriets Tricktips: Drop In from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

Bryggeriets Tricktips: Axle Stall from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

Bryggeriets Tricktips: Kickflip from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

Bryggeriets Tricktips: Shuvit from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

Bryggeriets Tricktips: Rock to Fakie from Bryggeriet Skatepark on Vimeo.

nybörjarskate_logo