Tösabidarna

Tösabidarna – Måndagar kl. 18.00-21.00 / Torsdagar kl. 18.00-20.00
Varje måndag och torsdag, med undantag för lov och röda helgdagar, har Tösabidarna session på Bryggeriet skatepark i Malmö. Den här tiden är skateparken reserverad för alla som definierar sig som kvinnor, tjejer eller transpersoner. Ålder eller nivå spelar ingen roll. Vert, pool, street – vi bara kör! Vi har skateboards till utlåning för dig som vill prova på och oftast en coach på plats som kan visa dig grunderna.

Ta med dig kompisarna, eller kom själv och åk skateboard med oss!

Prisinfo hittar du här.

Följ Tösabidarna!
Hemsida: tosabidarna.se
Facebook: facebook.com/tosabidarna
Instagram: @tosabidarna
Vimeo: vimeo.com/tosabidarna

AffischA4
 

Kontaktperson: Andrea Andersson Antunes

Tösabidarna Skatecamp
På Bryggeriet har vi genom åren arrangerat återkommande skateboardläger för tjejer, vid namn Tösabidarna Skatecamp. Dessa skatecamps har kommit att bli mycket populära och uppskattade bland samtliga deltagare. Hit har tjejer kommit från hela landet och även andra delar av Europa. Det är en utmärkt mötesplats för tjejer att knyta kontakter med andra tjejer med samma intresse och inspireras av varandra. Våra camps har ökat gemenskapen bland tjejerna och stärkt deras självförtroende både på brädan och vid sidan av den.

No Limit
Bryggeriet och Bryggeriets tösabidar har ett nära samarbete med No Limit. No Limit är en nationell förening som ständigt arbetar för fler tjejer på skateboard. Besök gärna No Limits webbsida för mer information: nolimitskate.se