Bryggeriet Skate School

Bryggeriet Skate School

Bryggeriet Skate School är en helt ny aktivitet här på Bryggeriet. Detta är för dig som vill lära dig grunderna på en skateboard tillsammans med duktiga coacher. 

10 tillfällen a 50 min varje tisdag indelat i två åldersgrupper om 15 pers.

GRUNDKURS I SKATEBOARD

10 GGR / 50 MIN

DELTAGARAVGIFT: 1000 KR

TISDAGAR (START 2 APRIL)

16.00: 6 – 9 ÅR (ÅRSKURS 0-3)

17.00: 10 – 15 ÅR (ÅRSKURS 4-9)

Det finns ett par platser kvar i den andra gruppen för dig mellan 10-15 år. Maila andrea@bryggeriet.org om du vill boka plats.

 

Varför ska man gå en grundkurs?

Här får du en gedigen grundläggande kunskap för att åka i en skatepark. Du lär dig hur man åker i böjar och ute på streetytan. Hur man genererar fart, svänger och grundläggande trick. Med denna kunskap kommer du kunna skejta runt i vilken skatepark som helst och en ny värld av trick och manövrar väntar.

För vem är denna grundkurs? 

För dig mellan 6 – 15 år. Du är ny på brädan och du vill lära dig att skejta runt i en skatepark bland alla ramper, böjar, banks och streetobjekt.

Vad lär man sig?

Man lär sig att kontrollera sin bräda och med självsäkerhet skejta runt i en skateparks alla böjar, banks och objekt. Man får en baskunskap som sen öppnar upp för nya utmaningar i skateparken.

Hur skiljer sig Bryggeriet Skate School från de övriga aktiviteterna som erbjuds på Bryggeriet? 

Bryggeriet Skate School är för de som har testat att åka skateboard och tycker det är kul och vill lära sig mer med vägledning av coacher. Bryggeriet Skate School är en gång i veckan i 50 minuter i grupp om 15 personer. Du anmäler dig till hela kursen som är 10 gånger med start den 2:a april. Man kan också ansluta vid senare tillfälle om det inte är fullbokat.

Prova på Skate som vi har på måndagar är bara för de som vill testa skate och här kommer det att införas en begränsning på hur många gånger man kan delta. När man väl har testat och tycker det är kul så är det perfekt att anmäla sig till Bryggeriet Skate School.

Nybörjarskate på torsdagar är för de som har kommit igång på brädan, men fortfarande är nybörjare. Här är det mer fri åkning och bara ett fåtal coacher på plats. Detta är en bra tid att besöka medans och efter du har gått Bryggeriet Skate School.

Skate Goats är för dig som redan älskar skateboard. Här skejtar vi tillsammans i en liten grupp ledd av våra erfarna coacher. Vi fokuserar på att ha kul tillsammans samt individuell utveckling. Du får också lära dig mer om kulturen kring skate. 

 

4

 

Untitled design-2