Platser kvar till Skate Goats!

You may also like...

3 Responses

 1. Jesper skriver:

  Hej!
  Jag heter Jesper och blir 8 år den 4 februari. Nu undrar jag om det möjligt vis kan finnas en chans till en plats i skateskolan iallafall? vill sååååå gärna vara med:)) jag kan åka bra och vill gärna lära mig mer. Snälla svara till min mamma på mailen, så kommer jag som ett skott på söndag :))
  hälsningar Jeppe

 2. hampus skriver:

  JA jag undrar också om det finns plats såfall maila mig Jag kan redan sketa lite okså kan ollie nästan Kickflip men jag vet inte vad det e med mig när jag ska droppa … =) jag e 11 år

 3. Jonathan Clausen skriver:

  Heej!
  Jag kan åka droppa perfekt balans!
  Känner Anti han har redan lärt mig lite 😀
  Och jag undrar om det finns plats?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *