Bryggeriet höst 2010/vinter 2011

You may also like...

8 Responses

 1. en skatare skriver:

  lite synd det där med 20+ på lördagar. Varför är det så?

  Jag menar ni lägger ju inte till skate på schemat för dem som är över 20 utan tar värdefull tid ifrån dem som är under 20. Dem som är 20 plus hade ju lika gärna kunnat skata när alla andra skatar.Dom flesta ”kidsen” drar ju ändå vid typ 16.00 om Lördagarna. dom som är kvar efter kl 18.00 är 20+are och några tonåringar som nu inte kan skata när vad jag tror är när dom allra helst vill det: på en lördagskväll.

 2. calle skriver:

  de dåligtttt! inte bra att ni har ändrat det

 3. nils skriver:

  Tack för en bra och konstruktiv kommentar!

  Bryggeriet är öppet sju dagar i veckan, från morgon till kväll. Det finns inte så mycket utrymme att lägga till mer på vårt redan fullspäckade schema tyvärr utan vi försöker möblera om lite med de tider vi har.

  Vad vi försöker göra här är att erbjuda mer kvalitet till våra besökare genom att försöka styra våra gäster till olika tider på dagarna. Att mixa alla olika åldrar och nivåer på skateboardåkning skapar mer kaos än harmoni och det här vill vi styra upp. Helgerna är speciellt utsatta för detta problem och därav ändringen på lördagar. Givetvis är det någon som kommer i kläm här men vi tycker nog att vinsten är större för alla i längden.

  Detta är inte satt i sten utan vi utvärderar saker o ting efterhand. Ni får gärna fortsätta komma med kommentarer och idéer.

  //Nils

 4. roger skriver:

  får man åka sparkcyckel på bryggeriet

 5. Johnny Hallberg skriver:

  Inte alls bra att stänga för skejtarna under 20 på lördagkvällarna. Vad jag har sett, så är det just den gruppen som är mest aktiv på Bryggan, även på lördag kväll.
  Att göra de yngre skejtarna ”hemlösa” på lördagkvällar verkar vara mindre genomtänkt. Vart skall de ta vägen? För 20+arna är det knappat ett problem, då många alternativa verksamheter finns öppna för dem.
  För ingen kan väl mena att det är 13,14, 15,16-åringarna som skapar kaos på helgerna. Snarare är det nybörjarna och småttingarna som skapar en gnutta kaos.
  Vilken är vinsten för dem som är under 20? Att de kommer hem i tid till Dansbandskampen eller att de kan driva vind för våg på stan? Nja!
  Bryggan har haft som tradition att vara öppet för alla samtliga dagar i veckan (måndagar undantagna)och alla åldrar har kunnat samsats på ett sätt som få andra ställen har kunnat tävla med. Just umgänget över generationerna tycker jag har varit ett av Bryggans allra största tillgångar.

  //Johnny Hallberg

 6. nils skriver:

  Du har såklart helt rätt Johnny och det här är inte helt enkelt. Vi är stolta över det fina vi har skapat på Bryggeriet där alla kan umgås och skata tillsammans. Det är vi rädda om och vi vill absolut inte förändra det.

  Vad vi däremot vill är att göra det roligare och bättre för alla. Det är många som inte tycker det är roligt att skata på Bryggeriet på grund av det kaos som uppstår då det är mycket folk och då speciellt nybörjare och småttingar. Detta är folk som är lite äldre, inte har tid att skata så mycket i veckorna utan har helgen som sin enda chans. Det finns alltså ett behov av tider då det är mer uppstyrt för att öka kvaliteten. Det behöver man inte göra genom en åldersindelning men en av orsakerna till att vi valde det var för att öka vuxennärvaron och på så sätt få en tryggare stämning för vår personal som ibland blir utsatta för hotfulla situationer av lokala banditer och andra idioter som gillar o djävlas.

  Det är klart att vi inte vill stänga ute någon från Bryggeriet och vi förstår att det är extra känsligt på en lördagskväll. Det är såklart inte ultimalt att lösa ett problem genom att skapa ett annat.

  Vi är här för skatarna först o främst och vi kommer hitta en lösning som passar alla.

  Vi återkommer

  mvh

  Nils

 7. nils skriver:

  O nej, sparkcykel är inte tillåtet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *