Betongcupen 2014

II fyra år har vi turnerat rike runt med Betongcupen, från Malmö i söder till Luleå i norr, med många spännande stopp däremellan. Huvudfokus har såklart varit själva tävlingsmomentet men det fina i kråksången har varit att man som bonus har fått chansen att se lite mer än den lokala parken. Man får helt enkelt träffa nya medmänniskor och ta del i äventyr som man kanske inte har chansen att uppleva hemma.

Det är inte ofta vi skånebor besöker Norrland och det är alltid lika kul och spännande att få komma upp och andas lite frisk luft och uppleva midnattssolen. Inte nog med att de Norrländska storstäderna huserar några av landets bästa skateparker så finns det en hel del spännande och unika spots att besöka som rännan utanför Umeå och DIY-parken i Sundsvall för att ta några exempel.

Betongcupen är en fantastisk ursäkt att få uppleva lite mer av vad Sverige har att erbjuda

Vid de deltävlingar som är lite närmare Malmö så brukar Bryggeriet arrangera bussresor för dess medlemmar och resorna dit planeras utefter vad som erbjuds i skatesväg. Varje år tillkommer det en handfull med nya parker så varje resa blir unik med nya trevligheter och nya spots att besöka. Betongcupen är en fantastisk ursäkt att få uppleva lite mer av vad Sverige har att erbjuda och vi ser fram mot en ny säsong 2015.

Betongcupen2014-1

Betongcupen2014-2

Betongcupen2014-3

Betongcupen2014-4